Jolanda
Jolanda

Ik ben Jolanda Dorrestein en woon samen met mijn man en twee zonen in Capelle aan den IJssel.

Na jaren in de hulpverlening gewerkt te hebben ben ik in 2008 begonnen in de kinderenopvang. Ik heb jaren op de groep gewerkt met veel plezier. Momenteel ben ik binnen de organisatie werkzaam als pedagogisch beleidsmedewerker/coach en leidinggevende.

Tijdens mijn werk ben ik verantwoordelijk voor het beleid, coachen van de pedagogisch medewerkers en de dagelijkse aansturing van de kinderopvang.

Als ik niet aan het werk ben vind ik het heerlijk om samen met mijn gezin te zijn, vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en anders ontspan ik graag met het lezen van een boek.

Meredith
Meredith

Graag zou ik me willen voorstellen; ik ben Meredith Werners. Ik ben sinds 2016 werkzaam bij maXice D’care.

Na 11 leuke en enerverende jaren de reiswereld. Was ik wel toe aan een nieuwe uitdaging. En zo ben ik neergedaald op de HRM-afdeling bij Toekomst Sterren.

Een heerlijke plek om te mogen werken, waar geen dag hetzelfde is en dat maakt het werken zo leuk. Om onze Toekomst Sterren te zien groeien in hun ontwikkeling van baby-dreumes-peuter tot kleuter. Het is heel mooi om dit te mogen ervaren. Wat het voor mij zo bijzonder maakt is dat zowel ouders, kindjes als collega’s met warmte en respect worden behandeld. Je mag jezelf zijn! Het is huiselijk en knus en je voelt je er echt meteen thuis, dat is bij mij zeker het geval!

Sabrina
Sabrina

Ik ben Sabrina, 32 jaar. Samen met mijn vriend en 2 zoontjes woon ik in Den Haag.

In 2014 ben ik begonnen te werken bij Maxice d’care als BSO Leidster. Het werken met kinderen is altijd mijn passie geweest. Hoe kinderen zich ontwikkelen tot zelfstandige volwassene heeft mij altijd gefascineerd. De ontwikkelingsgebieden en de ontwikkelingsfases die hierbij horen vind ik erg interessant.

Een kinderdagverblijf is een belangrijke opvoeder in een kinds leven. Om een bijdrage te kunnen leveren in een gezonde ontwikkeling van het kind vind ik erg belangrijk. Mijn rol hierin is om elke dag te bedenken en te reflecteren hoe wij als 1 van de belangrijke opvoeders in het leven van de kinderen op ons best een bijdrage kunnen leveren op alle vlakken van de ontwikkeling van elk kind individueel.

Amanda
Amanda

Ik ben Amanda, ben getrouwd en moeder van twee dochters. Toen mijn oudste dochter twee jaar was ben ik gaan helpen op de peuterspeelzaal. Hiernaast ben ik gaan oppassen. Omdat ik het werken met kinderen erg leuk vond ben ik gaan leren. SPW-3 (Sociaal Pedagogisch Werk) heb ik in 2006 behaald. Vanaf 2008 ben ik professioneel in de kinderopvang gaan werken bij verschillende organisaties. Door de sterke afname van de opvang op de dagverblijven en de groei naar vraag naar gastouders heb ik besloten om in 2012 gastouder te worden. Hierdoor heb ik verschillende gezinnen voorzien van een oppas adres waarbij de kinderen een veilige plek hebben om te spelen en te ontwikkelen tot een zelfstandig individu. Omdat ik mijn sociale contacten miste heb ik de keuze in 2018 gemaakt om terug te keren naar de dagverblijven. Graag wil ik u en uw kinderen naast voorlezen en liedjes zingen kennis laten maken met mijn creativiteit. In mijn vrije tijd maak ik graag leuke dingen, zoals sierraden, vilten uiltjes borduurwerkjes. Maar ik speel ook graag op mijn dwarsfluit. Samen met mijn man ga ik graag op pad. Dit kan zijn dat we gaan wandelen of een boerderij gaan bezoeken om appels te plukken in het oogstseizoen.

Sadan
Sadan

Hallo allemaal,

Ik zal me even voorstellen mijn naam is Sadan, ik ben 30 jaar en woon in Rotterdam. In mijn vrije tijd ga ik leuke dingen doen zoals uit eten met vriendinnen, daarnaast hou ik van koken en bakken.

Ik heb mijn diploma pedagogisch medewerker behaald in 2014 en ik ben begonnen met werken bij een Antroposofisch kinderopvang. Daar heb ik 5 jaar gewerkt met doelgroepen 0-4 jaar.

Daarnaast ben ik moeder van een dochter, zij is 1 jaar. Het leuke aan werken in de kinderopvang is activiteiten doen, brood kneden met de kinderen samen en liedjes zingen.

Als jullie vragen hebben stel het gerust.

Tot snel.

Iraida
Iraida

Ik ben Iraida, 34 jaar en moeder van een 8 jarige jongen.

In 2006 heb ik de opleiding SPW 4 afgerond en ben ik gaan werken. Door met verschillende doelgroepen te hebben gewerkt, heb ik veel ervaring opgedaan. Zo heb ik in de afgelopen 15 jaar gewerkt in de gehandicaptenzorg,  psychiatrie, thuis/ daklozenopvang en de kinderopvang. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan. Maar na een tijdje wilde ik meer weten over de ontwikkeling en gedachtegang van de mens en heb ik besloten om mij meer te verdiepen in het theoretische gedeelte. Zo gezegd, zo gedaan, startte ik met de HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Ik heb de opleiding succesvol afgerond.

Elk mens is uniek, zo ook de kinderen en dat maakt het werken met kinderen zo bijzonder. Ik vind het erg leuk om kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarbij activiteiten aan te passen op de behoefte en interesses van de kinderen. Ook vind ik het belangrijk om kinderen zoveel mogelijk zelf te laten doen en zelf te laten ontdekken, zo merk je hoeveel de kinderen eigenlijk al kunnen. Ik doe dit door een veilige en gezellige omgeving aan te bieden aan de kinderen.

Mijn hobby’s zijn koken en reizen. In mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak te vinden in de keuken. Ook besteed ik graag tijd met mijn zoon en ondernemen wij vaak leuke dingen zoals naar de bios gaan, samen wandelen of leuke en actieve uitjes.